Sinke Eco Blok

 

Afval inzamelen is één. Er ook nog iets waardevols van maken is weer wat anders. Bij de Sinkegroep zijn ze daar met de productie van het Sinke ECO blok in geslaagd. Door afvalstromen samen te voegen met primaire bouwstoffen kan er worden gestapeld met betonnen Sinke blokken.

 

De stapelbare blokken met een standaard afmeting van 160x80x40 cm worden toegepast voor het snel en flexibel bouwen van o.a. keerwanden, scheidingswanden, opslagvakken, waterkeringen en brandwerende wanden. Doordat de blokken aan de bovenzijde zijn voorzien van nokken passen ze in de uitsparing van het bovenliggende blok. Met halve blokken en blokken met specifieke uitsparingen is het mogelijk om de wand naar wens van de klant te leveren. Het plaatsen van de blokken wordt in eigen beheer gedaan door vanaf de vrachtwagen de muur nauwkeurig op te bouwen.

 

De Sinke ECO blokken komen dagelijks uit de productiehal in Kruiningen. Hiervoor worden de mallen gevuld met speciaal recycle beton. Na het hardingproces zijn de blokken gereed om uit voorraad te worden geleverd.

 

De blokken worden geproduceerd en geleverd onder het BRL5070 certificaat. Daarmee verklaart KIWA Nederland dat de blokken voldoen aan de in het certificaat vastgestelde milieuhygiënische specificaties en aan de eisen van het Besluit bodemkwaliteit.

 

De Sinkegroep draagt graag haar steentje bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen !

 

Bedrijfsfolder